Rybrinks lanserar ny ekologisk bomullsserie

Topz förvärvades av Rybrinks 2012 och var redan då ett premiumvarumärke för den medvetne konsumenten som är extra mån om kvalitén. Nu kan vi stolt presentera fyra ekologiska nyheter – bomullspads, bomullspinnar 300st, bomullspinnar 200st  i papper samt veckad bomull. Samtliga produkter certifierade med den unika kombinationen av Svanen och Fairtrade.

Hållbara produkter är ett viktigare val idag än någonsin. Vi får dagligen höra om och erfara hur vår planet påverkas av diverse katastrofer. Exempelvis förorenas stora delar av världshaven med plastpinnar från bomullspinnar som spolas ner i toaletterna. Vi ser det som ett naturligt steg att tydligt påminna om att alltid slänga bomullspinnen i papperskorgen och dessutom lansera ännu fler pinnar gjorda av papper. Vi på Rybrinks vill tillföra äkta, schyssta och hållbara produkter och just därför har vi lanserat en grön, ekologisk bomullsserie.

När du använder en högklassig produkt producerad på etiskt vis ger du lyster till mer än ditt ansikte. Välj en typ av bomull som inte bara är mjuk mot din hud – utan också mot samhälle och natur.

Skönt för både dig och vår planet!

« Tillbaka till alla nyheter