Gunry byter namn till Rybrinks

Psst!

Det är något vi vill berätta för dig. Du kanske har märkt att vi har vuxit de senaste åren? När vi startade för 33 år sedan sålde vi främst bomull inriktat på lågprishandeln. Mycket har hänt sedan dess. I takt med utvecklingen av företaget har vi lagt till flera kategorier och ytterligare varumärken. Idag arbetar vi med produkter inom kosmetik, kroppsvård och rengöringsprodukter och skapar en skönare vardag för många människor.

Vi är väldigt stolta över det vi har utvecklas till. Sammantaget är vi idag mycket mer än det namnet vi var den dagen vi valde namnet Gunry och erbjuder idag även superpremiumprodukter. Därför har vi ändrat bolagsnamn till Rybrinks AB.
Företagsnamnet Rybrinks kommer ifrån grundaren Jan-Åke Rybrink. En historia vi är stolta över då vi är ett familjeföretag till 100% och som älskar sin kund.

Namnet Gunry kommer att fortsätta leva vidare som ett varumärke och synas på många av våra produkter. Vi är alltså samma ägare och samma personal. Att vi har bytt företagsnamn innebär inga förändringar för dig som kund.
Det enda är att vi kommer att försöka få dig att gilla oss ännu mer i framtiden genom att erbjuda ett ännu bredare sortiment, både för vardag och till fest.

/Hälsningar team Rybrinks

« Tillbaka till alla nyheter