Vi sätter guldkant på vardagsrutinerna

Placeholder

Rybrinks är ett svenskt innovationsdrivet familjeföretag som förenar funktion och upplevelser i noga utvalda livsstilskoncept för hygien, kosmetik och rengöring. Vi erbjuder ett antal välkända varumärken i vår portfölj. Topz och Gunry är två exempel och fler är på gång. Den gemensamma nämnaren är hållbara produkter av god kvalitet – som rengör, vårdar, skyddar och doftar gott.

Vi kan stolt konstatera att våra produkter sätter guldkant på vardagsrutinerna och älskas av kunder i hela Norden.

Placeholder

Våra varumärken

 

 

 


Om oss

Placeholder

Vi började vår resa för snart 40 år sedan, då Jan-Åke Rybrink valde att gå sin egen väg efter många år som inköpschef på EPA. Han bestämde sig för att följa sin dröm och starta eget företag, Gunry i Kungsbacka, som idag har namnet Rybrinks.

Jan-Åke ville hylla Gunnels kärlek till naturen och bestämde sig för att utveckla tvålar med egna botaniska doftrecept. Gunnel samlade på dofter redan som barn för att minnas olika platser.

Idag har vi ambitionen att bli en av marknadens mest innovationsdrivna företag inom skönhet, kosmetik och rengöring. Vårt huvudkontor ligger i Kungsbacka söder om Göteborg. Vi är 40 medarbetare med vältrimmade kompetenser inom innovation, design, försäljning, marknadsföring, hållbarhet, inköp, logistik och finans.

Vår affärsmodell håller varumärken – Gunry, Topz och Clean Touch. Varje varumärke erbjuder individuella produktkoncept som är riktade mot tydligt avgränsade kundsegment med olika behov.

Våra nyckelmarknader är Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island. Vårt mål är att etablera oss på fler marknader i Europa under kommande år.

Placeholder

Placeholder

1983 packade vi bomull och tvål i källaren. 2021 erbjuder vi älskade produkter som blivit storsäljare i hela Norden. Nu är det dags att lägga i nästa växel mot framtiden.

Häng med!

Placeholder

Kontakt

Placeholder

Rybrinks AB
0300–164 35
info@rybrinks.se
Energigatan 19, 434 37 Kungsbacka

Placeholder

Placeholder

Placeholder

Placeholder